Menu
image017
 Heftruck en hoogwerker accu's
A+ A A-

HEFTRUCK/HOOGWERKER ACCU’S

schaarliftEen nieuwe trend is het gebruik van elektrische heftrucks, die door de ARBO dienst wordt aangemoedigd. Ze zijn namelijk stil en schoon en dat is heel handig in een werkomgeving. Iedere heftruck heeft een speciaal soort accu, namelijk een volledige traktie accu. Deze is ervoor bedoeld op steeds diep te worden ontladen. Wij hebben een groot assortiment van deze accu’s voor altijd een scherpe prijs. Bovendien hebben we het grootste deel van de accu’s altijd op voorraad staan.

De tractie accu gaat niet voor altijd mee: ze kunnen ongeveer 1300 tot 1600 keer geladen en ontladen worden. Belangrijk om te weten is dat een accu niet te vroeg, maar ook absoluut niet te laat aan een laadapparaat gehangen wordt. Doet u dat wel, dan wordt de levensduur namelijk aanzienlijk verkort. Hiernaast moet u goed letten op het peil van het accuzuur. Controleer dit regelmatig en vul indien nodig bij met gedestilleerd of gedemineraliseerd water. Er bestaan ook installaties met vlotterdoppen, wat wil zeggen dat die uit zichzelf het peil van het accuzuur regelen.

Accu Centrale Brabant heeft een breed inzetbaar assortiment accu’s voor de schaarlift en hoogwerker markt. Accu's - semi tractie - deep cycly - Mono Tractie Blokken - Tractie Cellen en Tractiebatterijen- het is allemaal mogelijk. Voor iedere toepassing de juiste oplossing. De schaarliften en hoogwerkers zijn veelal uitgerust met Deep Cycle Batterijen. Deze zijn diep ontlaadbaar en hebben een hoge- laad en ontlaad cycli en bereik. Als de bestaande accu's aan vervanging toe zijn kunnen wij u de juiste vervangende accu's leveren. Accu centrale Brabant heeft alleen kwalitatief hoogwaardige accu's en batterijen in het assortiment om te waarborgen dat u zorgeloos van uw schaarlift of hoogwerker gebruik kan maken.

  • CONTACT
  • Accu Centrale Brabant
  • Breedijk 7a
  • 5701 CJ Helmond
  • 0492 55 56 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.